Jak jsem zhubl 35 kilo

Jak jsem zhubl 35 kilo

Rozhodl jsme se, že s vámi budu sdílet svůj příběh, jak se mi povedlo zhubnout a jakou jsem pro to měl motivaci.

Na fotce jsem s Miss Poland, tlumočil jsem na Miss Earth, Filipíny, 2007

Do svých 9 let jsem byl vyhublé dítě, rodiče nevěděli, co se mnou, málo jsem jedl a byl jsem opravdu drobný. Pak nastala velká změna, přestěhovali jsme se do Ottawy. Tam jsem se začal stravovat ve fastfoodech  a vdolkárnách (MacDonald’s, Pizza Hut, Tim Horton’s). Také jsem začal pít sladké limonády, převážně Nestea Lemon. Tímto způsobem se mi povedlo během 5 let přibrat víc než 40 kilo. S tak zdatným základem jsem pak dál dospíval a rostl, až jsem dorostl do krásných 115 kilogramů v 17 letech.

Bavilo mě sportovat, rád jsem plaval, jezdil na snowboardu, hrál basket, volejbal, dělal atletiku a několik let jsem se věnoval bojovým sportům. Při mé váze největší problém byl, že jsem víc jak pár set metrů neuběhl. A i když jsem měl vášeň pro pohyb, mé tělo na to nebylo stavěné a tak jsem byl v nejhorších školních týmech a na mistrovství mezinárodních škol do Bangkoku jsem se neprobojoval. A to i přesto, že jsem byl nejlepší vrhač koule, ale ne všestranný atlet. Samozřejmě mělo na situaci i vliv to, že jsem se žádným slečnám nezalíbil, protože nadváha 35 kilo taky umí pořádně snížit puberťákovi sebevědomí.

Na fotce jsem u moře ve Francii bez omezujících kil navíc, 2015

Měl jsem toho dost a tak v 11. třídě jsem se domluvil se svým spolužákem, že s ním budu chodit cvičit, přestanu pít sladké limonády a pohnu se svou váhou. Nejprve se mi povedlo si zničit meniskus, ale neodradilo mě to a cvičil jsem dál. Během 3 let jsem se dopracoval k 80 kilům. Momentálně mám kolem 90 kilo a hodně svalové hmoty, jsem se svým tělem spokojený, mám ho rád a cítím se v něm dobře. To je na hubnutí snad to nejzásadnější, dopracovat se do fáze – cítím se ve svém těle dobře.

Rád pomůžu i vám s hubnutím jako jsem pomohl například Kamile.

„Ahoj Ondro, po dlouhé odmlce se hlásím. Omlouvám se, že až teď, ale toho času je tak málo maličko. Ale myslím na tebe často – v podstatě vždycky, když si každé ráno stoupnu na váhu. Je to velice příjemné a myslím, že svůj podíl na tom máš i ty. Váha jde dolů a Nugeta je fuj. Mám v tuto chvíli dole 10 kg. Mám radost, baví mě to a každý týden vytahuji ze skříně hadřík, do kterého jsem se ještě před nedávnem nevešla. Užívám si to.  Ahoj a přeji ti krásné slunečné dny“ Kamila, majitelka restaurace

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *